Torul'dan destek projesi

Özdemir, yaptığı açıklamada, kulübün kuruluşundan bu güne kadar Gümüşhane'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ancak maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ''Küçük bir ilçede büyük takım olmak çok zor. Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük takı

Torul'dan destek projesi

Özdemir, yaptığı açıklamada, kulübün kuruluşundan bu güne kadar Gümüşhane'yi en iyi şekilde temsil ettiklerini ancak maddi açıdan büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ''Küçük bir ilçede büyük takım olmak çok zor. Fenerbahçe, Galatasaray gibi büyük takımlarla mücadele ediyoruz. Maddi yönden bir yere kadar katlanabiliyorsunuz. Küçük ve dar bir bütçe ile mücadelenizi bir yere kadar götürebiliyorsunuz'' dedi.

Bugüne kadar gerek taraftarların, gerek tüm Gümüşhaneliler'in ve iş adamlarının destekleriyle gelebildiklerini dile getiren Özdemir, şunları söyledi:

''Ancak, biz Anadolu'nun bu güzide takımının yaşamasını, daha büyük başarılara imza atmasını istiyoruz. Bu da ancak parayla oluyor. Maddi desteğiniz yoksa bir yere kadar gelip tıkanıyorsunuz. Kulüp olarak bu tıkanıklığı aşmak için 'Bin Altın Adam Aranıyor' projesini başlattık. Projes kapsamında bütün hemşehrilerimizi ve iş adamlarımızı kulübümüze 500'er lira bağış yapmalarını bekliyoruz. Bütün hemşehrilerimizi ve iş adamlarımızı bize katkıda bulunsun veya bulunmasın tek tek arayacağız. Destek olanların isimlerini branda üzerine yazıp maçlarımızı oynadığımız salonda 1 yıl süre ile asılı tutacağız. İnşallah salonun dört tarafını da isimlerle doldururuz. Bugünden itibaren başlıyoruz. Bağışlar karşılığında kişi adına dernek alındı makbuzu kesilecek ve kulüp tarafından adına plaket düzenlenerek adreslerine gönderilecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor