Torul yarın Piyango bekliyor

Mavi-beyazlı takımın antrenörü Murat Üzgit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, 'İlk yarıda kendi sahamızda sezonun ilk karşılaşmasını yaptığımız Maliye Milli Piyango'ya 3-1 yenilmiştik' de

Torul yarın Piyango bekliyor

Mavi-beyazlı takımın antrenörü Murat Üzgit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, 'İlk yarıda kendi sahamızda sezonun ilk karşılaşmasını yaptığımız Maliye Milli Piyango'ya 3-1 yenilmiştik' dedi.

 

Rövanşı almak için Ankara'ya gittiklerini kaydeden Üzgit, 'İkinci yarı için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sporcularımın morali çok iyi. İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Maliye Milli Piyango'yu kendi evinde yenerek rövanşı almak istiyoruz' diye konuştu.

 

Karayolu ile Trabzon'a giden Torul Gençlerbirliği kafilesi, öğle saatlerinde havayolu ile Ankara'ya geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler