Torul gümbür gümbür geliyor

Kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, ligdeki son 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, galibiyet serisini 6'ya çıkarmak için Fenerbahçe'yi yeneceklerini söyledi. Zorlu bir rakibe karşı mücadele vereceklerini vurgulayan Özdemir, “Ancak bi

Torul gümbür gümbür geliyor

Kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, ligdeki son 5 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldıklarını belirterek, galibiyet serisini 6'ya çıkarmak için Fenerbahçe'yi yeneceklerini söyledi.

 

Zorlu bir rakibe karşı mücadele vereceklerini vurgulayan Özdemir, “Ancak biz de çok iyi bir takımız. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Ligin ilk devresinde yapacağımız bu son karşılaşmada galip gelmek istiyoruz. Üsküdar Burhan Felek Kapalı Spor Salonu'nda yapacağımız karşılaşmada İstanbul'da ikamet eden hemşehrilerimizin bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz” dedi.

 

Karayolu ile Trabzon'a giden Torul Gençlerbirliği kafilesi, öğle saatlerinde havayolu ile İstanbul'a geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor