Torul Gençlerbirliği iddialı geliyor

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Torul Gençlerbirliği'nde Başkan Evren Evrem Özdemir, deplasmanda karşılaşacakları Plevne Belediyespor maçına 3 puan için gittiklerini söyledi.Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Torul Gençle

Torul Gençlerbirliği iddialı geliyor

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi ekiplerinden Torul Gençlerbirliği'nde Başkan Evren Evrem Özdemir, deplasmanda karşılaşacakları Plevne Belediyespor maçına 3 puan için gittiklerini söyledi.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Torul Gençlerbirliği kulüp başkanı Evren Evrim Özdemir, 2011-2012 voleybol sezonunun yarın yapılacak müsabakalarla başlayacağını anımsatarak, "Deplasmanda Plevne Belediyespor ile yapacağımız karşılaşmadan 3 puan alarak dönmek istiyoruz" dedi.

Özdemir, "Gerek teknik heyetimiz, gerekse sporcularımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Sezonun ikinci karşılaşmasını kendi saha ve seyircimiz önünde Fenerbahçe ile yapacağız. Bu nedenle ikinci maçımıza moralli çıkmak istiyoruz. Tokat'a da 3 puan için gidiyoruz" diye konuştu.

Başkan Özdemir, Brezilya asıllı oyunculardan Victore'nin henüz hazır olmadığı için karşılaşmada yer almayacağını, vatandaşı Pedro'nun ise Plevne Belediyespor karşılaşmasında forma giyeceğini söyledi.

Açıklamanın ardından Torul Gençlerbirliği kafilesi, sabah saatlerinde karayolu ile Tokat'a hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler