Toroğlu'ndan Gülümseten Gaf !

 Tv 8’de yayınlanan Telegol programına ünlü yorumcu Erman Toroğlu damgasını vurdu.Türk futboluna yönelik eleştiriler yönelten Toroğlu, Tv 8’de yayınlanan Telegol programına damgasını vurdu."Türk futbolunun şekerinin anasını ağlattılar. Türk futbolunun şek

Toroğlu'ndan Gülümseten Gaf !

 

Tv 8’de yayınlanan Telegol programına ünlü yorumcu Erman Toroğlu damgasını vurdu.

Türk futboluna yönelik eleştiriler yönelten Toroğlu, Tv 8’de yayınlanan Telegol programına damgasını vurdu.

"Türk futbolunun şekerinin anasını ağlattılar. Türk futbolunun şekeri düşmüyor. Türk futbolu yerlerde sürüngenleri oynuyor. Türk futbolu hastalandı. Ama sorsan basın hasta etmiştir" diyen Toroğlu söyledikleri kadar söyleyemedikleriyle de günün adamı oldu.

BİR TÜRLÜ DİYEMEDİ

Serhat Ulueren’in, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Erman Toroğlu’na yönelik "Hangi kanalda isterse orada çıkarız" sözlerini hatırlatması üzerine Toroğlu "Hangi kanal falan yok. Mederatör falan yok. Canlı yayın iki kişi oturacağız, mederatör falan istemiyorum. Mederatör oldu mu bir tarafa yatar.. Ben ne mederatörleri biliyorum... " dedi.

ARKADAŞLARI MÜDAHALE ETTİ

Program partnerlerinin Toroğlu ’nun "Moderatör" kelimesini yanlış telaffuz ettiğini hatırlatması üzerine ünlü yorumcu "Neler biliyorum ben, başımdan geçtiği için bazı şeyleri" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor