Toroğlu Trabzon'u hedef aldı

Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, geçen sezonun şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e esprili bir cevap verdi.

Toroğlu Trabzon'u hedef aldı

Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, geçen sezonun şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e esprili bir cevap verdi.

Haddini aşan Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, geçen sezonun şampiyonluk kupasını isteyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e  karşın çirkin  bir uslüpla cevap vermesi Trbzonspor taraftarlarını da kızdırdı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in şampiyonluk kupasını geri istemesi Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol programında mercek altına alındı. Sadri Şener'in açıklamalarını değerlendiren Erman Toroğlu 'Trabzonspor başkanına karşı saygısızca bir üslüpla kullanarak "Sadri Şener'e kupanın sapını verirler " şeklinde ki sözleriyle Trabzonsporluları çileden çıkardı

Sadri Şener'e ateş püsküren Erman Toroğlu, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in anlattıklarını 'La Fantoine masalı 'olarak tanımlarken "Futbol Federasyonu Fenerbahçe'ye cezayı da verse, tahkime gidecek. Tahkim başkanının fikirlerini okuduk. Bu tahkim başkanından başka bir şey mi bekliyorsunuz? Prosedür yürüyecek, disiplin hafif bir cezayı gösterecek, tahkim kaldıracak. Sonunda ne olacak biliyor musunuz? Kupanın bir sapını Sadri Şener'e verirler. Ucunu belki tuttururlar. Sadri bey şimdi sen tut sonra belki alırlar. Geçti o iş. Onu ilk başta bas bas bağıracaktın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler