Toroğlu: Trabzonspor'un hakkı çatır çatır yendi

Erman Toroğlu'ndan dikkat çeken yazı

Toroğlu: Trabzonspor'un hakkı çatır çatır yendi
Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Sabah gazetesindeki köşe yazısında 2010-11 yılında Trabzonspor'un hakkının yendiğini yeniden dile getirdi.

Toroğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm şu şekilde;

Aziz Yıldırım, Türk futbol tarihinin herhalde en fazla ceza alan başkanı olarak da tarihe geçecektir. Türk futbolunda düşmanlığı yaratmıştır. Bazı Fenerbahçeliler kızıyor "Herkes bize karşı" diye. Buna kim neden oldu? Rakipler şampiyon olunca hemen ortaya bir laf gündem değiştirilmeye kalkılıyor. Türkiye bir şike kabusu geçirdi. Bakınız arkadaşlar! Türkiye'de şike yıllarca yapıldı. Bu sene de ligin çok temiz olduğu söylenemez. Bazı takımların bu işin içine girdiği belgelendi ama sonra ne oldu, bu belgelerin usulsüz toplandığı yönünde görüş bildirildi. Yani kimse, "Belgeler yalan yanlış" demedi. Sonuç ne oldu? Her şeyi yine halının altına atıp, üstünü kapattık. Şunu net şekilde söylüyorum; şike sürecinde ne konuşup ne yazdıysam hepsinin arkasındayım. Çete olayını bilmiyorum ama o sene Trabzonspor'un hakkının çatır çatır yendiği de bir gerçektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler