Toroğlu: Penaltıyla alakası yok!

Eski hakemlerden Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin 3 penaltı ile kazandığı Ankaragücü maçını yorumladı.Cüneyt Çakır'ın verdi bir penaltının yanlış olduğunu söyleyen Toroğlu'nun yorumu, "Bir A.Gücü takımı düşünün, Alex'in attığı golde, barajı bile yanlış kuruy

Toroğlu: Penaltıyla alakası yok!

Eski hakemlerden Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin 3 penaltı ile kazandığı Ankaragücü maçını yorumladı.

Cüneyt Çakır'ın verdi bir penaltının yanlış olduğunu söyleyen Toroğlu'nun yorumu, "Bir A.Gücü takımı düşünün, Alex'in attığı golde, barajı bile yanlış kuruyor. Cüneyt Çakır, FİFA hakemi ve Avrupa'da iyi maçlar yönetiyor. Ama bu Cüneyt Çakır, dün topla 4 defa çarpıştı.

Alex'e verdiği 1. penaltı pozisyonunun, penalyla uzaktan yakından ilgisi yok. Rakibin ayağı yerde. Alex, daha rakibin ayağı yerde basılı dururken, kendini atmaya başlıyor.

Aynı Cüneyt Çakır, ikinci penaltıyı doğru veriyor. Kırmızı kart doğru mu? Bence doğru. Çünkü Niang, topu stop edip, kaleciyi geçtiği an, bir başka Ankaragüçlü oyuncunun Niang'a müdahale etme şansı yok. Ama aynı Cüneyt Çakır, 2. penaltının bir başka kopya pozisyonunda kaleci Ozden'i atamıyor. Sebebi basit; verdiği 1, penaltı. Cüneyt Çakırın bir karar vermesi lazım. Bazı takımlann hakeme de ihtiyacı olmaz. Dün akşam olduğu gibi. Ama sen hakemliğinde istikrarı yakala. İşin başında, afana şeytanlar girmesin"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor