Toroğlu kime P..zevenk dedi

CNN Türk'te Mesut Yar'ın konuğu olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu canlı yayında yaptığı küfür gafıyla yine herkesi şaşırtmayı başardı. Yaptıklarıyla olay yaratan ve defalarca küfür gafıyla haber olmayı başaran Erman Toroğlu'nun CNN Türk ek

Toroğlu kime P..zevenk dedi

CNN Türk'te Mesut Yar'ın konuğu olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu canlı yayında yaptığı küfür gafıyla yine herkesi şaşırtmayı başardı.

 

Yaptıklarıyla olay yaratan ve defalarca küfür gafıyla haber olmayı başaran Erman Toroğlu'nun CNN Türk ekranlarından katıldığı programa p...nk gafı damgasını vurdu.

 

P.ZEVENK KELLESİ

Canlı yayında karnabahar ve pırasayı savunan Erman Toroğlu, sıra Ankara'nın meşhur Ayaş Domatesi'ne gelince baltayı taşa vurdu. Ayaş Domatesi'ne ilginç bir benzetmede bulunan Toroğlu "Biz ona p.zevenk kellesi gibi deriz" diyerek canlı yayında yine bir küfür gafına daha imza atmış oldu.

 

MESUT YAR'IN ZOR ANLARI

Kamera arkasında bulunan stüdyo çalışanları Toroğlu'nun küfürlü benzetmesi karşısında kahkahalara boğulurken, Mesut Yar ise canlı yayında stüdyo görevlilerine eliyle sus işareti yaparak, Toroğlu 'nun gafını geçiştirmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor