Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kaleci ve forvet konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Temasta olduğumuz oyuncular var. Kendilerinden olumsuz bir cevap gelmesi halinde belirlediğimiz diğer oyunculara yöneleceğiz" dedi.Amaçlarının;

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları
Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kaleci ve forvet konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Temasta olduğumuz oyuncular var. Kendilerinden olumsuz bir cevap gelmesi halinde belirlediğimiz diğer oyunculara yöneleceğiz" dedi.
Amaçlarının; transferleri kamp dönemine kadar bitirip, tam kadro çalışmak olduğunu anımsatan Baydar, "Bunu yüzde 70-80 oranında başardık. Kaleci ve forvet konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Temasta olduğumuz oyuncular var. Kendilerinden olumsuz bir cevap gelmesi halinde belirlediğimiz diğer oyunculara yöneleceğiz" diye konuştu.
- "Takımımızın başarılı olacağını düşünüyorum"
Tüm takımlara sakatlıksız ve futbolun güzelliklerinin yaşanacağı bir sezon dileyen Baydar, şunları kaydetti:
"Torku Konyaspor için önümüzdeki sezon farklı bir heyecan olacak. Yeni stadyumumuzda, iskeleti korunmuş ve yaptığımız takviyelerle oluşturduğumuz takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bunun için sezon başı hazırlık kampları çok önemli. Konya'da 5 gün sürecek ilk etap hazırlıklarımız sırasında oyuncularımız sağlık kontrolünden geçecek. İkinci etap kampımız 10 Temmuz'da Isparta Davraz'da başlayacak. Üçüncü etap hazırlıkları ise Hollanda'da yapılacak. Ekibimiz, 14 gün sürecek çalışmalar sırasında Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından (Eredivisie) Twente, Ado Den Haag ve Heracles Almelo, Hollanda 2.Ligi'nden De Graafschap ile hazırlık maçı oynayacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor