Toraman, Trabzonspor'un gündeminde mi?

Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, kaleci Onur'un Manchester United, Olcan Adın'ın ise diğer büyük Türk takımlarının gündeminde olduğu iddiası için, "Trabzonspor'un içini boşaltmak her babayiğidin harcı değildir" dedi.  "TRABZON'DAN OYUNCU ALMAK

Toraman, Trabzonspor'un gündeminde mi?
Trabzonspor 2. Başkanı Sebahattin Çakıroğlu, kaleci Onur'un Manchester United, Olcan Adın'ın ise diğer büyük Türk takımlarının gündeminde olduğu iddiası için, "Trabzonspor'un içini boşaltmak her babayiğidin harcı değildir" dedi. 
 
"TRABZON'DAN OYUNCU ALMAK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL"
 Çakıroğlu, "Burası artık eski Trabzonspor değil. Trabzonspor'un içini boşaltmak her yiğidin harcı değil, kimsenin harcı değil. Trabzonspor'un istemediği hiçbir futbolcuyu, Trabzonspor'dan hiç kimse alamaz. Bunun için teklifte bulunmak ya da buna benzer eğilimler, kimse böyle bir şeye yeltenemez. Bizim futbolcularımız üzerlerine her gün biraz daha koyacaklar, umarım hepsi Türkiye'nin Avrupa'nın en iyi futbolcuları olacak biz bununla gurur duyarız" şeklinde konuştu.
 
"İBRAHİM TORAMAN"
2, Başkan Çakıroğlu, "İbrahim Toraman'a yönelik bir yaklaşımımız olmadı, teklifimiz de olmadı. Böyle bir şey gündemimizde yok. Hocalarımızın istediği şekilde davranacağız. " dedi.
 
Sebahhattin Çakıroğlu, "Avrupa'daki başarıyı lige de yansıtacağız. Bosingwa'nın önderliğinde gençlerle kurulu çok iyi bir takım olacağız. Adım adım özlediğimiz Trabzonspor ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.
 
"AVRUPA LİGİ'NDE FİNALİ HEDEFLİYORUZ"
Avrupa Ligi'nde temel hedefi final olarak belirlediklerini belirten Çakıroğlu, "Temel hedef final. Ben başından bu yana, 11 maçtır biz final oynayacağımızı söylüyoruz. Trabzonspor'a yakışanı yapmaya çalışıyoruz. Hakkımız, isteğimiz final oynamaktır. Umarım başaracağız bunu. Daha önce Galatasaray bunu yaptı. Şimdi biz bunu neden yapmayalım. Zor günlerden geldik; fakat şu anda kulüp için dışı her şey istediğimiz gibi gidiyor. Aşırı yoğunluktan dolayı ligde aksadığımız oluyor; ama ben takımımıza güveniyorum, ligde de kısa sürede istediğimizi yapacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler