Topun ağzındaki ilk isim...

Trabzonspor'da Avraam Papadopoulos, beklentileri karşılayamadığı için topun ağzına geldi. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kazandığı haftada, Trabzonspor’un Bursaspor ile beraber kalması Ersun Yanal’ın moralini bozmuş durumda. Lider Beşiktaş ile pu

Topun ağzındaki ilk isim...
Trabzonspor'da Avraam Papadopoulos, beklentileri karşılayamadığı için topun ağzına geldi.
 
Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kazandığı haftada, Trabzonspor’un Bursaspor ile beraber kalması Ersun Yanal’ın moralini bozmuş durumda. Lider Beşiktaş ile puan farkının çift hanelere taşınması, futbolcuları tedirgin etmeye başladı. Bursaspor maçından sonra savunmadaki aksaklıklara vurgu yapan deneyimli teknik adamın bu sözleri, devre arasında yapılacak olan değişimin de habercisi niteliğindeydi. Avraam Papadopoulos’un beklentilerin altında kalması ve sakatlığı nedeniyle son 3 maçtır forma giymemesi nedeniyle topun ağzında olan ilk isim olarak işaret ediliyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler