Topuğuyla gol atan futbolcu öldü!

Topuğuyla attığı penaltı gol sonrası YouTube'ta meşhur olan Birleşik Arap Emirlikleri'li genç futbolcunun geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.Geçen Temmuz ayında Lübnan'a karşı BAE'nin 6-2 kazandığı maçta 21 yaşındaki Tiyab Avana

Topuğuyla gol atan futbolcu öldü!

Topuğuyla attığı penaltı gol sonrası YouTube'ta meşhur olan Birleşik Arap Emirlikleri'li genç futbolcunun geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Geçen Temmuz ayında Lübnan'a karşı BAE'nin 6-2 kazandığı maçta 21 yaşındaki Tiyab Avana topuğuyla attığı golün ardından internette 1.25 milyon tıklamayla bir anda şöhret olmuştu.

Orta saha oyuncusunun önceki akşam antrenman sonrası başkent Abu Dabi'ye dönerken otobanda bir kamyona cipiyle arkadan çarptığı öğrenildi. Kazada, Avana hayatını kaybederken erkek kardeşinin de ağır yaralandığı ve hastanede yoğun bakımda olduğu ifade edildi.

Avana geçen hafta milli takımda Avustralya'ya karşı oynamış ve maç golsüz sonuçlanmıştı. BAE futbol federasyonuna göre maçta sakatlanan Avana'nın tedavi için Almanya'ya gitmesi bekleniyordu. Futbolcunun ayrıca 11 Ekim'de Güney Kore ile yapılacak maç için antrenmanlara katıldığı belirtildi.

Yetenekli futbolcunun trafik kazasındaki ani ölümü tüm ülkeyi yasa boğdu. Dün ikindi namazı sonrası Abu Dabi'ye 50 km uzaklıktaki Baniyas mezarlığına gömülen Avana'nın cenaze merasimine içişleri bakanı ve başbakan vekili Şeyh Seyf Bin Zayid ve Abu Dabi mahkeme başkanı Şeyh Hamid Bin Zayid'in yanısıra diğer emirliklerden de binlerce futbolsever katıldı.

Kazanın ardından BAE'li yetkililer trafikte aşırı hız konusunda tüm sürücüleri tekrar uyardı. Benzer şekilde El Dafra Klubü oyuncusu 19 yaşındaki Said El Nubi, geçen hafta başka bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler