Top toplayıcılıktan yıldızlığa

 Trabzonspor'un genç oyuncusu Zeki Yavru, medyada Trabzonspor eski Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç’in yanında top toplayıcı olarak yer alan fotoğrafıyla ilgili olarak Medya Merkezine değerlendirmede bulundu. Hüseyin Avni Aker Stadı’na ilk çıktığında ço

Top toplayıcılıktan yıldızlığa

 

Trabzonspor'un genç oyuncusu Zeki Yavru, medyada Trabzonspor eski Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç’in yanında top toplayıcı olarak yer alan fotoğrafıyla ilgili olarak Medya Merkezine değerlendirmede bulundu.
 
Hüseyin Avni Aker Stadı’na ilk çıktığında çok heyecanlandığını dile getiren Zeki Yavru, “Ben Trabzonlu ve Trabzonsporlu bir futbolcuyum. Hayatımın büyük bölümü o stadyumda geçti. Hem taraftarlık hem de top toplayıcılık yaptığım stadyuma futbolcu olarak çıkmak inanılmaz duygular yaşatıyor. İçim değişik bir heyecan ve gururla doluyor” dedi.
 
Zeki o fotoğrafın hikayesini ise şöyle anlattı: “Babam stadyumda görev yapıyordu. Kendisine beni top toplayıcı yapması için çok yalvardım. Aynı dönemde Telekomspor’da forma giyiyordum. Babam beni kırmadı ve yetkililerden rica ederek o görevi verdi. Sonrasında uzun bir zaman bu görevi yaptım. Şenol Güneş, Ziya Doğan ve Halilhodziç gibi isimleri gördüm. Çok güzel zamanlar geçirdim. Büyük maçların havasını hissettim. Önemli futbolcularla bir arada oldum. Onlarla sohbet ettim. O zamanki deneyimlerim bana büyük kazançlar sağladı. Görev yaparken kendimi takımın bir parçası gibi görüyordum. Çekilen fotoğrafta sahada iki top vardı ve ben de onun uyarısını yapıyordum. Aynı anda Halilhodziç de hareketi yapınca güzel bir fotoğraf ortaya çıktı. Ama fotoğrafın detayında yazdığı gibi taktik vermiyordum”
 
Trabzonspor’la ilgili çok büyük hedefleri bulunduğunu vurgulayan genç oyuncu, “En büyük hedefim şampiyonluk yaşamak. Ayrıca kulübüme uzun yıllar hizmet edip, kaptanlık pazubandını takmak istiyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor