Tony Slyva yan çizdi iddiası!

Tazminatı birlikte ödenmesi kararlaştırılmıştı ama Tony Slyva 'ben para vermem” diyerek futbolu bıraktığını belirtti. Tazminat ile baş başa kalan Trabzon ödemelere taksitle başladı BİRLİKTE ÖDENECEKTİ Trabzon'da Tony Slyva şoku.. Bordo-Mavililer'in 2008'd

Tony Slyva yan çizdi iddiası!

Tazminatı birlikte ödenmesi kararlaştırılmıştı ama Tony Slyva 'ben para vermem” diyerek futbolu bıraktığını belirtti. Tazminat ile baş başa kalan Trabzon ödemelere taksitle başladı

BİRLİKTE ÖDENECEKTİ

Trabzon'da Tony Slyva şoku.. Bordo-Mavililer'in 2008'de Fransız Lille takımından transfer ettiği ve 2 yıl kaleyi koruyan Slyva'nın tazminatta yan çizmesiyle büyük şok yaşıyor. Lille ile 1 yıllık anlaşması olmasına rağmen Trabzonspor'a imza atan Tony, Fransız ekibinin önce FIFA ardından CAS'a gitmesiyle kesilen 1.2 milyon EURO'luk tazminatı Bordo-Mavili kulüp ile yarı yarıya ödeyecekleri yönünde fikir birliğine vardı.

TAKSİTLE ÖDÜYOR

Tony, ödemelerin başlayacağı zaman futbolu bıraktığını ve parayı ödeyemeyeceğini belirtmesi üzerine Trabzonspor, 1.2 milyon EURO'luk borç ile baş başa kaldı. FIFA'da futbolu bırakan oyuncudan tahsilat yapılamayacağını belirterek, bu transferi gerçekleştiren Trabzonspor'un tazminatı ödemesine karar verince, 1.2 milyon EURO'luk bedel Bordo-Mavili kulübe kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor