Tolunay: Trabzon maçı çok zor

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tolunay Kafkas, haftayı Antalyaspor galibiyeti ile kapattıklarını belirterek, "Antalyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Buradan aldığımız 3 puanla arkadaki rakiplerim

Tolunay: Trabzon maçı çok zor

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Tolunay Kafkas, haftayı Antalyaspor galibiyeti ile kapattıklarını belirterek, "Antalyaspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldık. Buradan aldığımız 3 puanla arkadaki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını artırdık.

 

Kalan 4 maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunlardan ilki de Trabzonspor. Çok zor bir maç olacak biliyoruz onlar da şampiyonluğa oynuyorlar sonuçta. Bizim üçüncülük şansımız var. Daha önce neyi söylüyorsak, şimdi de aynı şeyi söylüyoruz. Biz iyi bir takımız, güçlü bir takımız. Ligi üçüncü bitirmek için kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

 

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında pazar günü karşılaşacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşusu ve açma - germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde 5'e 2 pas çalışması ve iki kaleli oyun çalışmaları yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı. Emre Güngör ve Dany Nounkeu takımla birlikte çalışmalara başlarken, izinli olan Cenk Tosun antrenmana katılmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor