Tolunay Kafkas'tan en kötü başlangıç

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, teknik direktörlük kariyerinin en kötü başlangıçlarından birini bordo-mavili takımın başında yaptı.  Çalıştırdığı takımları sezon başında alınmasıyla bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk kez

Tolunay Kafkas'tan en kötü başlangıç

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, teknik direktörlük kariyerinin en kötü başlangıçlarından birini bordo-mavili takımın başında yaptı. 

 
Çalıştırdığı takımları sezon başında alınmasıyla bilinen Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ilk kez bordo-mavili takımı sezon ortasında alarak çalıştırmaya başladı. Teknik Direktör Şenol Güneş’in istifasının ardından takımın başına geçen Kafkas, bordo-mavili takım 24 puan ile 11. sırada aldı. Yeni takımıyla çıktığı 6 maçta ise 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Attığı 5 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü ve Karadeniz ekibi Kafkas döneminde 11 puan kaybetti.
 
Kafkas, daha önce 2007-2008 sezonun başında Kayserispor Teknik Direktörlük görevine getirildi. Sarı-kırmızılı ekibin başında çıktığı 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Takımının attığı 11 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü ve 7 puan kaybetti. 2009-2010 sezonu sonunda Kayserispor’dan ayrılan Kafkas, daha sonra Gaziantepspor takımının başına geçti. Genç teknik adam burada çıktığı ilk 6 maçta ise 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. 12 puan kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler