Tolunay Kafkas'tan derbi açıklaması

 90 dakika savaşacağız durmadanTrabzonspor Süper Ligin 22. Haftası Pazar günü Hüseyin Avni Aker’de karşılaşacağı zorlu generbahçe karşılaşması önce antrenmanları hız kesmeden devam ediyor. Trabzonspor’un başında ilk defa derbi maçına çıkacak olan Tolunay

Tolunay Kafkas'tan derbi açıklaması

 

90 dakika savaşacağız durmadan

Trabzonspor Süper Ligin 22. Haftası Pazar günü Hüseyin Avni Aker’de karşılaşacağı zorlu generbahçe karşılaşması önce antrenmanları hız kesmeden devam ediyor. Trabzonspor’un başında ilk defa derbi maçına çıkacak olan Tolunay Kafkas, “Bu maçtan alacağımız galibiyet hem takıma hem de camiaya moral ve güven aşılayacaktır. Saha içinde yardımlaşın, paslaşın, rakibe boş alan bırakmayın. Bunları yaptığımız zaman sahadan başımız dik ayrılırız” sözlerine yer vererek oyuncularına moral verdi.

Bordo Mavili takımın başında ilk derbisini kazanmak isteyen tecrübeli hoca Kafkas, ““Bu maçtan alacağımız galibiyet hem takıma hem de camiaya moral ve güven aşılayacaktır. Bunun için sizden 90 dakika savaşmanızı istiyorum. Saha içinde yardımlaşın, paslaşın, rakibe boş alan bırakmayın. Bunları yaptığımız zaman arkamızda olan taraftarlarımızın da desteğiyle hep birlikte sahadan başımız dik ayrılırız” ifadelerine yer verildiği söyleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler