Tolunay Kafkas'ı çıldırttılar

Süper Lig'in en kritik mücadelelerinden biri olan Kayserispor-Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odası koridorlarında büyük gerilim yaşandığı ortaya çıktı. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin yayınladığı görüntülerde, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, m

Tolunay Kafkas'ı çıldırttılar
Süper Lig'in en kritik mücadelelerinden biri olan Kayserispor-Fenerbahçe maçı sonrası soyunma odası koridorlarında büyük gerilim yaşandığı ortaya çıktı. Yayıncı kuruluş Lig TV'nin yayınladığı görüntülerde, Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın, maçın hakemi Mete Kalkavan'a yönelik sert sözler kullandığı görülüyor.
 
Hakem Kalkavan'ın yardımcıları ile birlikte tünelden içeri girmesini bekleyen Kafkas'ın, "Bak sana son kez söylüyorum... Rakip oyunculara gösterdiğin saygıyı benim oyuncularıma da göstereceksin" diye bağırdığı duyuluyor.
 
Rapora yazılırsa...
 
Hakem Kalkavan'ın, Kafkas'ın bu eylemini raporuna yazıp yazmadığı henüz bilinmiyor. Bu eylemin hakem raporlarında yer alması halinde Tolunay Kafkas'ın, TFF Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedilebileceği ifade ediliyor.
 
Canlı yayında açıkladı
 
Kafkas maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada da hakem Mete Kalkavan'ın oyuncularına yönelik tavrından şikayetçi olmuş, "Gerekirse 10 yıl ceza alırım" diyerek, benzeri olaylarda tepkisini dile getireceğini vurgulamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler