Tolunay Kafkas" Tek yumruk olacağız"

Trabzonspor'da kötü sonuçlar teknik direktör Tolunay Kafkas'ı harekete geçirdi. Kafkas kötü günlerin geride kalması için camianın tek yumruk olması gerektiğini söylediYaptığı açıklamalarla ‘Tek yumruk’ olacağız mesajını veren başarılı teknik adam, “Artık

Tolunay Kafkas" Tek yumruk olacağız"

Trabzonspor'da kötü sonuçlar teknik direktör Tolunay Kafkas'ı harekete geçirdi. Kafkas kötü günlerin geride kalması için camianın tek yumruk olması gerektiğini söyledi

Yaptığı açıklamalarla ‘Tek yumruk’ olacağız mesajını veren başarılı teknik adam, “Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Trabzonspor sıralama olarak hak etmediği bir yerde. Sırt sırta vererek Trabzon’u üst sıralara çıkarmamız gerekiyor. Bunun için de birlik beraberlik lazım.

Maçlardan önce kamp yapacağız. Bu sistemi Mersin İdmanyurdu karşılaşmasıyla birlikte başlatacağız. Oyuncularımız birbirlerine daha fazla sahip çıkacak. Arkadaşlığın üst seviyelerde olması Trabzon’un yararına olur” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor