Tolunay Kafkas'ın gözü Trabzon'da

Trabzonspor'u yenmek istiyor

Tolunay Kafkas'ın gözü Trabzon'da
Trabzonspor'un Süper Lig'deki rakibi Akhisar Belediyespor'da  Teknik Direktör Tolunay Kafkas, maçtan 3 puan alınması için kolları sıvadı.

Göreve başlamasından sonra oynanan 4 maçtan galip ayrılamayan, gol sevinci bile yaşayamayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, 1 puan aldıkları Gençlerbirliği maçından sonra, A Milli Futbol takımının maçları nedeniyle lige verilen ara nedeniyle futbolculara 4 gün izin verdi. Kafkas, çarşamba gününden itibaren takımı yoğun bir antrenman programına almayı planladı.

Kafkas, yıllarca formasını giydiği, bir dönem teknik direktörlüğünü yaptığı Trabzonspor karşısında alınacak galibiyetin kendisi ve Akhisar Belediyespor içinh büyük moral olacağını göz önüne alarak çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdı. Özellikle Rodallega'dan çıkış bekleyen Tolunay Kafkas, Kolombiyalı yıldızın yanı sıra diğer hücum oyuncularını da bu maça özel olarak hazırlayacak. Akhisar Belediyespor'da belindeki sakatlığı geçen Douglao'nun da takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler