Tolunay Kafkas hedefini açıkladı!

Hedeflerini anlatan Tolunay Kafkas, “Ben Trabzonsporluyum. Ailem, eşim buralı. Kolay adapte olurum. Hedeflerim ve hayallerim var. Bahane değil, iş üreteceğiz” dedi.Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Tolunay Kafkas hedefini açıkladı!

Hedeflerini anlatan Tolunay Kafkas, “Ben Trabzonsporluyum. Ailem, eşim buralı. Kolay adapte olurum. Hedeflerim ve hayallerim var. Bahane değil, iş üreteceğiz” dedi.

Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
Göreve başlamadan önce kendisinden koltuğu devraldığı deneyimli teknik adam Şenol Güneş’e teşekkür eden Tolunay Kafkas, “O Trabzonspor’un gerçek yüzüdür. Benim üğabeyimdir. Şunun bilinmesini isterim Şenol Hocam’ın koltuğunda oturmak içimi acıtıyor” dedi.
İşte Tolunay Kafkas’ın 3.5 yıllık imzayı atmasının ardından yaptığı o açıklamalar:

‘Şenol Hoca’ya saygıda kusur etmem’

ŞENOL HOCA İÇİN: Bir takımdan ayrılmak maalesef hepimizin başına gelen şeyler. Şenol Hocam’a öncelikle herşey için çok teşekkür ediyorum. Şu bilinmelidir ki o bir hoca değil, benim ağabeyimdir ve Trabzonspor’un da gerçek yüzüdür.
Kendisinin onayı benim için çok önemlidir. Benim ona saygımda kesinlikle en ufak bir kusur dahi olmaz.

İLK HEDEFİ NE OLACAK: Trabzonspor şu anda Süper Lig’de kesinlikle hakettiği pozisyonda ve konumda bulunmuyor. Maalesef durum şu an itibariyle böyle.
Bu sene ilk hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak. Gelecek sezon ise planlarımız elbette çok daha farklı. Trabzonspor’un gelecek yıl hedefi her zaman olduğu gibi tabii ki şampiyonluktur.

‘ÇOK ÖNEMLİ KIRILMA ANLARI YAŞANDI’

AVANTAJLARI: Ben Trabzonsporluyum. Şehri çok iyi tanıyorum, ailem, eşim buralı. Dolayısıyla bu kente, Trabzon’a çok kolay adapte olurum. Elbette hedeflerim var. Ve bu hedeflere ulaşmak için çalışacağız. Ben zorlukları seviyorum, bahane değil, değer üreteceğiz.
SORUNU NEREDE: Trabzonspor kırılma anları yaşadı. 1996’da Şenol Hoca ile, daha sonra Ziya Hoca ile ve en son yine Şenol Güneş ile. Bu kırılma anlarından sonra kaliteli oyuncuları getiremedi ya da kaybetti. Trabzonspor’un sorunu burada yatıyordu.
HAYALİNİ ANLATTI: 3.5 yıllık sözleşme imzaladım. Trabzonspor’da hayalim şu: Şampiyon olmak ve kapalı tribünün önünde eşimle birlikte horon oynayarak şampiyonluğu kutlamak. Bu hayali gerçekleştirmek bizim işimiz artık. İşimiz maç kazanmak, puan kazanmak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor