"Tolunay Kafkas haklı"

Zokora'dan özeleştiriTrabzonsporlu futbolcu Didier Zokora, Kasımpaşa'ya 2-0 yenildikleri maçın ilk yarısında çok kötü oynadıklarını söyledi. Zokora, “  Afrika kupasından döndükten sonra Trabzonspor'un 4 maçı kaybettiğine değinen  Zokora "4 maç  oynadık ve

"Tolunay Kafkas haklı"

Zokora'dan özeleştiri

Trabzonsporlu futbolcu Didier Zokora, Kasımpaşa'ya 2-0 yenildikleri maçın ilk yarısında çok kötü oynadıklarını söyledi.

 Zokora, “  Afrika kupasından döndükten sonra Trabzonspor'un 4 maçı kaybettiğine değinen  Zokora "4 maç  oynadık ve bu maçların ikisini kaybettik. Evet hocamız performansımız için doğru söylüyor ve yenildik bunu inşallah düzelteceğiz.”dedi. 

  Zokora,  birbirinden çok farklı iki yarı oynadıklarını belirterek, ''İlk yarıda hocanın bizden istediği hiçbir şeyi yapamadık. Sahada varlığımız belli değildi. İkinci yarıda toparlamak için elimizden geleni yaptık. Tempolu şekilde oynamaya çalıştık'' dedi.

Düşüşten kurtulmak için daha tempolu oynamaları gerektiğini kaydeden tecrübeli futbolcu, ''Bu durumdan kurtulup ilk 3'e tırmanmak istiyorsak çok daha yüksek mücadele gücüyle oynamamız lazım. Önümüzdeki hafta çok önemli Beşiktaş maçı var. Söylediklerimi hem savunmada hem hücumda yapmaya çalışacağız'' diye konuştu.

Alt sıralara düşmeleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Zokora, şöyle konuştu: ''Sahip olduğumuz statüye göre oynamıyoruz. Kişisel kanaatim, her zaman oyuncu grubu sorumludur. Devamlılık konusunda ciddi sorunlar yaşıyoruz. Devamlılık sağlayamadığımız için hoca değişikliği oldu.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor