Tolgay'ın gelişi bakın kime bağlı?

Ara transfer döneminde Kayserispor’dan kaleci Hakan Arıkan ve Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok’u  renklerine bağlayan Trabzonspor’da  Tolgay transferinde yeni bir gelişme yaşandı . Tolgay Arslan’ı satmayı planlayan Hamburg takımı İtalyan devi İnter’l

Tolgay'ın gelişi bakın kime bağlı?

Ara transfer döneminde Kayserispor’dan kaleci Hakan Arıkan ve Akhisar Belediyespor'dan Uğur Demirok’u  renklerine bağlayan Trabzonspor’da  Tolgay transferinde yeni bir gelişme yaşandı .

 Tolgay Arslan’ı satmayı planlayan Hamburg takımı İtalyan devi İnter’le görüştü.  Gurbetçi oyuncuya karşı İnter’den , Zdravko Kuzmanoviç’i isteyen  Alman kulübü şimdi  İtalyanlardan haber bekliyor .

İnter bu takasa  sıcak bakmazsa ,o zaman Trabzonspor ve Beşiktaş’tan gelen transfer tekliflerinin değerlendirileceği ifade ediliyor . 

Haber: Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler