Tolga'yı Milli takıma göndermeyin

   2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesi son hazırlık karşılaşmasına çıkan Milli Takımda kadro şekillenmesi hayal kırıklığı yaşattı. Trabzonspor'un başarılı kalecisi Tolga, kadroda bulunurken, Abdullah Avcı, ilk 11 de Tolga'yı yedek bırakarak Süper Kupa'da G

Tolga'yı Milli takıma göndermeyin

   

2014 Dünya Kupası Elemeleri öncesi son hazırlık karşılaşmasına çıkan Milli Takımda kadro şekillenmesi hayal kırıklığı yaşattı. Trabzonspor'un başarılı kalecisi Tolga, kadroda bulunurken, Abdullah Avcı, ilk 11 de Tolga'yı yedek bırakarak Süper Kupa'da Galatasaray'dan 2 hatalı gol yiyen Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mert'i tercih etmesi şaşkınlık yarattı.

 

Trabzonspor'un eski Ankara temsilcisi Şükrü Kuleyin  Milli Takımlar Teknik  Direktörü Abdullah Avcı'ya tepki göstererek şu görüşlere yer verdi.

 

'Türkiye Futbol Federasyonunda Trabzonpor'a karşı başlatılan hareket görülüyor ki milli takımda da kendini gösterdi. Çünkü ilk 11'e bakıldığında kaleye Trabzonpor'un başarılı kalecisi ve kaptanı Tolga Zengin dururken, Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mert'i alması bu durumun en büyük kanıtı... Mert'in son Süper Kupa Finalinde kalesinde 2 hatalı gol yemesi ise bu durumun üstüne tuz biber ekiyor.

 

Tolga'nın sakatlığından dolayı kadro şekillenmesinin yapıldığı düşünülürse o zaman akıllara Abdullah Avcı'ya şu soru sormak geliyor: "Tolga'yı neden milli takıma çağırdın?" Volkan'ın sakatlığında Tolga'nın kaleye geçmesine kesin gözüyle bakılırken, Avcı'nın bu tavrı Trabzonspor'a karşı Türkiye Futbol Federasyonunda ki bakışın bir göstergesi niteliği taşıyor..

 

Trabzonspor'un sabrını hiç kimse bu tür yaklaşımlarla sınamasın. Biz hakkımız yenilse de, kupamız verilmese de onların tahmin edemediği kadar büyük bir camiayız. Hiçbir hır –gür içine girmeden spor ahlakı çercevesinde hareket ediyorsak bu bizim olgunluğumuzdur. Türkiye de Fenerbahçe ve Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor'u linç etme girişimi, bugün Milli Takım düzeyinde yeşil sahalara büyük bir art niyetlilikle yansımışsa, bunun hesabını yetkililerden yasal yollarla soracağımızdan kimse kuşku duymasın!  Trabzonspor yetkilileri Futbol Federasyonu nezdinde girişimde bulunarak bundan sonra Tolga Zengin'in Milli Takımdan affını istemesini talep etsin'

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor