Tolga'ya Beşiktaş ilgisi

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin ulusal basın tarafından  pazarlanmaya başlandıEğer Tolga İsterse...Beşiktaş cephesi Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin için girişimlerini hızlandırdı Başkan Fikret Orman ve başkan vekili Ahmet Çebi'nin T

Tolga'ya Beşiktaş ilgisi

Trabzonspor'un kalecisi Tolga Zengin ulusal basın tarafından  pazarlanmaya başlandı

Eğer Tolga İsterse...

Beşiktaş cephesi Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin için girişimlerini hızlandırdı

 Başkan Fikret Orman ve başkan vekili Ahmet Çebi'nin Trabzon'a giderek başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceği ve Spartak Moskova'nın da peşinde olduğu Tolga'yı resmen isteyeceği öğrenildi.

Sözleşmesinde "Yurt dışı bonservis bedeli 5 milyon euro, yurt içine satılamaz" maddesi bulunan başarılı file bekçisi için bordo-mavili yönetiminin öncelikle Tolga ile görüşeceği, kesin kararını öğrendikten sonra tavır alacağı belirtildi.

Tolga Zengin gitmek istediğini belirtirse, bonservis bedeli olarak 5 milyon euro isteneceği kaydedildi
TRABZON YÖNETİMİ NE DEDİ?
TRABZON YÖNETİMİ YALANLADI
 
Ancak Beşiktaş'ın Tolga'ya talip olduğu şeklinde bu gün ulusal basında yer alan  haber Trabzonspor yöneticileri tarafından doğrulanmadı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler