Tolgay cephesinden büyük ikiyüzlülük

Tolgay'ın Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğini söyleyen babası Erhan Arslan, transferin gerçekleşmemesinin ardından Beşiktaş ile görüşerek Tolgay'ın transferini gerçekleştirdi.Yapılan anlaşmanın ardından Beşiktaş kulübü Tolgay ve kulübü Hambu

Tolgay cephesinden büyük ikiyüzlülük

Tolgay'ın Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynayabileceğini söyleyen babası Erhan Arslan, transferin gerçekleşmemesinin ardından Beşiktaş ile görüşerek Tolgay'ın transferini gerçekleştirdi.

Yapılan anlaşmanın ardından Beşiktaş kulübü Tolgay ve kulübü Hamburg ile görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada "Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve  Hamburger SV kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

İŞTE TOLGAY'IN BABASININ O AÇIKLAMASI

Hamburg'un altı orta saha oyuncusu bulunuyor. Bunların bir çoğu sakat şuanda Hamburg'da formaya en yakın isim Tolgay görünüyor.

Fakat Hamburg kulübünün de ciddi maddi sıkıntılar içerisinde olduğu biliniyor. Eğer Hamburg takımı Tolgay'ı verirse küme düşme tehlikesiyle kalabilir. Trabzonspor bu transfer sürecinde çok profesyonel davranış sergilemiştir.

Gelişmeler bir iki gün içerisinde netlik kazanacaktır. Tolgay eğer Türkiye'de bir takımda oynayacaksa benimde gönlümden geçen takım Trabzonspor'dur. Şuanda kesin bir anlaşma yok. Tolgay söylenildiği gibi özel uçakla Türkiye'ye dönüyor haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor