Tolgay Arslan Trabzonspor'da mı?

Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğraf bir anda Trabzonspor'un gündemine oturdu.Trabzonspor'un uzun süredir görüşme halinde olduğu gurbetçi oyuncu Tolgay Arslan için Almanya'ya giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yan

Tolgay Arslan Trabzonspor'da mı?

Sosyal medya üzerinden yayınlanan fotoğraf bir anda Trabzonspor'un gündemine oturdu.

Trabzonspor'un uzun süredir görüşme halinde olduğu gurbetçi oyuncu Tolgay Arslan için Almanya'ya giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Teknik Direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal transferi sonlandırmaya çok yaklaştı.

Burak Gürdal bağlandığı bir programda yaptığı açıklamada "Tolgay Arslan Trabzonspor'a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İşte o fotoğraf.

 

1111.png

FIRTINA, ERKAN'I DA F.BAHÇE'NİN ELİNDEN KAPMIŞTI

Tolgay'ı Beşiktaş'ın elinden kapan bordo-mavili yönetim, geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'nin istediği Erkan Zengin'i transfer ederek ezeli rakibine transfer çalımı atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler