Tolga'dan şampiyonluk açıklaması!

Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin düzenlediği panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı. "2010-2011 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM" Şampiyon olmak istediklerini söyleyen Tolga Zengin Bir öğrencinin; "Daha önce '2010-2011

Tolga'dan şampiyonluk açıklaması!
Beşiktaş'ın Milli kalecisi Tolga Zengin Bahçeşehir Okyanus Koleji'nin düzenlediği panelde öğrencilerin sorularını yanıtladı.
 
"2010-2011 SEZONUNDA ŞAMPİYONLUK YAŞADIM"
 
Şampiyon olmak istediklerini söyleyen Tolga Zengin Bir öğrencinin; "Daha önce '2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadım' demiştiniz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz sorusu üzerine "2010-2011 sezonunda şampiyonluk yaşadığımı daha önce söyledim"diye cevap verdi.
Tolga Zengin'in panelde söylediklerinden satırbaşları şunlar:
 
"İNŞALLAH BİZ ŞAMPİYON OLURUZ"
 
"İnşallah biz şampiyon oluruz. O yolda ilerliyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ben de Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek isterim. Ama Beşiktaş'la Avrupa'da basarı yakalamayı daha çok isterim. İngiltere'yi tercih ederdim..En unutamadığım maç; İnter-Trabzon ve Beşiktaş'ta oynadığım ilk maç; Beşiktaş-Trabzon. Çalıştığım en iyi teknik direktörler; Şenol Güneş, Slaven Bilic, Halilodzic. Ülkemizde her maç ışık tutuluyor artık. İnsanlar büyüyor ama çocukluklarını içinden atamıyorlar. Sabri'nin maalesef biraz ti'ye alınma durumu var ama ben doğru bulmuyorum. Hem ülke futboluna, hem kendi takımına çok şey kattı " dedi.
 
"CANIMIZ YANIYOR"
 
Panelden sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Tolga Zengin Çakyur Rizespor maçı için Önder Özen ve Biliç'in gerekeni söylediklerini belirterek "canımız yanıyor"diye konuştu.
 
"ALLAH BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN GEÇMİŞİMİZİ UNUTMAYALIM"
 
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin önemine değinerek konuşmasına başlayan Tolga "Türk halkının temellerinin atıldığı böylesine özel bir günde Türkiye'nin geleceği çocuklarla birlikte olmak çok büyük mutluluk verici. Seyit Onbaşı'nın önünde bu röportajı yapmak daha da güzel. Bu ülkenin nasıl ve ne zorluklarla kurulduğunu unutmamak lazım. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin. Geçmişimizi unutmayalım"
 
"CANIMIZ YANIYOR"
 
Çaykur Rizespor maçı ve hakem hatalarına değinen Tolga "Canımız yanıyor.Bir yarış içindesin.Temsil ettiğiniz bir camia var. Ama biraz daha dikkatli olmamız lazım.Geri kalanını Önder hoca,hocamız,yöneticilerimiz söylüyorlar zaten"dedi.
Başarılı kaleci son olarak şampiyonluk şanslarını 'Üç puanlık sistemde hiç bir şey bitmiş değil.Biz yine çıkıp maçlarımızı kazanmak için oynayacağız .Ondan sonrasını bekleyip göreceğiz."cümleleriyle değerlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler