Tolga'dan olay sözler! "Cibili cibili..."

ABD'li ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian'ın, sözde Ermeni soykırımına ilişkin olarak yaptığı yoruma sert bir cevap veren Beşiktaşlı Tolga Zengin, konuya yeni bir boyutkazandırdı.Olcay Şahan, Ersan Gülüm ile birlikte Periscope yayınında konuşan Tolga, konu

Tolga'dan olay sözler! "Cibili cibili..."

ABD'li ünlü poker oyuncusu Dan Bilzerian'ın, sözde Ermeni soykırımına ilişkin olarak yaptığı yoruma sert bir cevap veren Beşiktaşlı Tolga Zengin, konuya yeni bir boyutkazandırdı.

Olcay Şahan, Ersan Gülüm ile birlikte Periscope yayınında konuşan Tolga, konuyla ilgili ilginç ifadeler kullandı. Bilzerian'ın yorumlarına 'Senin cibilliyetini ....." yazantecrübeli oyuncunun Olcay ve Ersan ile konuşmayarı şu şekilde:

Olcay: Niye öyle bir şey yazdık ki abi?

Tolga: "Yav makarasına yazdım kimse görmez diye yazdım. Ne bileyim tüm takipçilerimin o yorumu göreceğini. Yoksa ona İngilizce küfür yazardım. Makara olsun diye 'senin cibilliyetini ...' yazdım işte."

Olcay: "İngilizce nasıl yazardın abi onu?"

Tolga: "I f.ck your cibili cibili şak şak şak(gülüşmeler)"

İŞTE TOLGA'NIN BILZERIAN'A INSTAGRAM'DAN TEPKİSİ

image29.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler