Tolga'dan fiyat tepkisi!

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sağ uyluk arka adalesinde gerilme olan Batuhan, sağ kasığında ağrı hisseden Yasin ile omzundan sakatlığı bulunan Fatih Öztürk katılmadı.Trabzonspor'un bu sabahki antrenmanı öncesinde teknik dire

Tolga'dan fiyat tepkisi!

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde yapılan antrenmana sağ uyluk arka adalesinde gerilme olan Batuhan, sağ kasığında ağrı hisseden Yasin ile omzundan sakatlığı bulunan Fatih Öztürk katılmadı.

Trabzonspor'un bu sabahki antrenmanı öncesinde teknik direktör Mustafa Akçay, Beşiktaş'a transferi fiyat anlaşmazlığı nedeniyle gerçekleşmeyen Kaptan Tolga Zengin ile uzun süre sohbet etti. Tolga Zengin, 3 milyon Euro'luk bonservis bedelinin kulüp sitesinden açıklanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenen Tolga, takım arkadaşı Onur'la da uzun süre görüştü.

Bordo-mavililer öğle yemeğinin ardından karayolu ile İngiltere vizesi almak için Ankara'ya geçecek. Vize işlemlerinden sonra iki gün izin yapacak olan futbolcular, Pazar günü saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak.

Öte yandan Davraz kampına gecikmeli olarak katılan Sol Bamba, özel işleri nedeniyle izin istedi. Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman ile görüşen ve izni alan Bamba'nın Paris'e gideceği öğrenildi.

 

972033_654596494569151_1727284862_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler