Tolga'dan bomba sözler! Adam olmak...

Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin yine adamlık dersi verdi. Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin, Elazığ maçının ardından Dany’ye gönderme yaptı, çok ağır konuştu. Konuşmasına başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başla

Tolga'dan bomba sözler! Adam olmak...
Trabzonspor'un eski kaptanı Tolga Zengin yine adamlık dersi verdi.
 
Beşiktaş Kaptanı Tolga Zengin, Elazığ maçının ardından Dany’ye gönderme yaptı, çok ağır konuştu.
 
Konuşmasına başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Tolga, “Onları sadece Anneler Günü’nde değil her zaman anmak gerek” ifadesini kullandı. Daha sonra Elazığspor karşılaşmasını değerlendiren siyah-beyazlı ffile bekçisi, “Kazanmamız gereken maçtı. Trabzonspor maçından iyi sonuç bekliyorduk, olmadı. Sağlık olsun. Biz haftaya kazanarak Kayseri Erciyes maçından gelecek sonuca bakacağız. Maalesef ipler elimizden gitti. Elazığspor’a geçmiş olsun diyorum. İyi bir şehir” ifadelerine yer verdi.
 
Jones’un stoper olarak oynamasını değerlendirirken, ilginç ifadeler kullanan Tolga, “Gayet iyiydi. Bizde herkes her yerde oynar. Önemli olan adam gibi adamlar ile beraber oynamak, arkadaşını satmamak ve yarı yolda bırakmamaktır. Ne olursa olsun arkadaşını satmaması önemli. Adam gibi adam olan futbolcu kendi kalesine de gol atsa alnından öperim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor