Tolga'dan Başkan'a ziyaret

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, kaleci Tolga Zengin’in hem başarılı sporcu hem de çok karakterli bir insan olduğunu belirterek “Trabzon ve Türk futboluna yaptığı katkılarından dolayı herkes gibi ben de gurur duyuyorum. To

Tolga'dan Başkan'a ziyaret

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, kaleci Tolga Zengin’in hem başarılı sporcu hem de çok karakterli bir insan olduğunu belirterek “Trabzon ve Türk futboluna yaptığı katkılarından dolayı herkes gibi ben de gurur duyuyorum. Tolga inşallah bundan sonra da futbola önemli katkılar vererek; göğsümüzü kabartmaya devam edecek” dedi.

Kaptan Tolga Zengin ise Trabzon ve Türk futboluna hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Trabzonspor futbolun bir markası. Önemli bir taraftar kitlesine sahip böylesine önemli bir kulübe hizmet etmekten dolayı mutluyum. Trabzon’a yaptığı başarılı hizmet ve Trabzonspor’a verdikleri desteklerden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor