Tolga'daki şüphe

Trabzon ile sözleşmesini feshetmeyen futbolcu, bu işlemin bir iki gün içinde çözüleceğini düşünüyor. Zengin “Mutluyum ama temkinli hareket etmek gerekir” dedi.Tolga Zengin konusunda Trabzonspor’la anlaşmaya varan Beşiktaş, başarılı file bekçisinin transfe

Tolga'daki şüphe

Trabzon ile sözleşmesini feshetmeyen futbolcu, bu işlemin bir iki gün içinde çözüleceğini düşünüyor. Zengin “Mutluyum ama temkinli hareket etmek gerekir” dedi.

Tolga Zengin konusunda Trabzonspor’la anlaşmaya varan Beşiktaş, başarılı file bekçisinin transferi için son işlemler üzerinde çalışıyor. İki gün içerisinde Trabzonspor’la sözleşme fesih işlemlerini tamamlamayı amaçlayan Siyah- Beyazlılar, milli kaleciyle 3 artı 1 yıllık anlaşma imzalayacak.

Şu anda İstanbul’da bulunan tecrübeli file bekçisi, tekrar Trabzon’a gidecek ve kulübüyle olan sözleşmesini feshettikten sonra Siyah-Beyazlılar’ın Avusturya’daki kampına katılacak.

Fesih 2 güne biter
Başarılı file bekçisi “Kulüpler anlaştı ancak Trabzonspor ile olan sözleşmem henüz feshedilmedi. Birkaç gün içerisinde fesih işlemleri tamamlanır. 3 artı 1 yıllık sözleşme imzalayacağım. Her şey netleşmeden bir şey söylemek istemem. Transferin tam anlamıyla sonuçlanması gerekir. Her türlü olasılığı düşünerek temkinli hareket etmek lazım. Ama mutluyum. Önemli olan herkesi mutlu edecek şekilde bu işlerin olmasıdır’’ dedi.


Sözleşmesi hazır

Tolga Zengin’in Siyah-Beyazlı kulüple ilk 2 yıl için 1.2 milyon euro yıllık ücret, 12 bin Euro maç başı, son iki yıl için ise 1.3milyon euro yıllık ücret, maç başı 12 bin euro bedel karşılığında anlaştığı öğrenildi.

Trabzonspor’un altyapısından yetişen 29 yaşındaki file bekçisi hangi takımda olursa olsun Trabzonsporlu kalacağını ama Beşiktaş’a büyük saygı duyduğunu daha önce söylemişti. Ve Siyah- Beyazlı ekibin kendisine uygun, yakın birtakım olduğunu belirtmişti.

9 yıldır Bordo-Mavili takımın formasını giyen genç futbolcu, tam146 resmi maçta görev yaptı. Şimdiye kadar 1 kırmızı, 12 de sarı kart gören Tolga, Türk milli takımının formasını ise 5 kez terletti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor