Tolga,Adrian taraftarlarla buluştu

Trabzonsporlu Adrian: ''Umarım ilerleyen dönemlerde maçtan maça daha iyi oynayarak, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşırız''Trabzonspor'da takım kaptanı Tolga Zengin ve Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, TS Club'da düzenlenen imza gününde taraftar

Tolga,Adrian taraftarlarla buluştu

Trabzonsporlu Adrian: ''Umarım ilerleyen dönemlerde maçtan maça daha iyi oynayarak, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşırız''

Trabzonspor'da takım kaptanı Tolga Zengin ve Polonyalı oyuncu Adrian Mierzejewski, TS Club'da düzenlenen imza gününde taraftarlarla buluştu. 
   
Forum Alışveriş Merkezi'ndeki Ts Club mağazasına gelen Tolga ve Adrian, taraftarların sevgi gösterileriyle karşılandı. Burada yoğun ilgi gören futbolcular, taraftarların lisanslı ürünlerini imzaladı. Futbolcular, taraftarlarla fotoğraf çektirdi. 
 
 
Son 2 haftada 3 gol atan Adrian, çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olan Trabzonspor'da forma giyiyorum. Çok büyük bir taraftar topluluğumuz var. Umarım ilerleyen dönemlerde maçtan maça daha iyi oynayarak, sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşırız'' diye konuştu. 
     
Kaptan Tolga Zengin ise taraftarlardan, kulübe katkı sağlaması için lisanslı ürünlerden almalarını istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor