Tolga Zengin'in duygu dolu maçı

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen bugün oynanacak derbide ilk 11'de sahaya çıkacak olan kaleci Tolga Zengin, zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ifade etti.Tecrübeli file bekçisi, "Benim için duygu yüklü bir maç. Beşiktaş için büyük hedeflerimiz var,

Tolga Zengin'in duygu dolu maçı

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen bugün oynanacak derbide ilk 11'de sahaya çıkacak olan kaleci Tolga Zengin, zorlu bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini ifade etti.

Tecrübeli file bekçisi, "Benim için duygu yüklü bir maç. Beşiktaş için büyük hedeflerimiz var, şampiyon olmak istiyoruz. Ama öncelikle de her iki takıma yakışan bir maç olsun, dostluk ve kardeşlik kazansın. Bizi zor bir rakip bekliyor. Rakibimiz, hoca değişliğinden sonra motivasyon olarak iyi bir seviyeye geldiler. Mutlak üç puanı hedefliyoruz. Keyifli bir maç olacağına inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler