Tolga Zengin'i bu sözlerle korudular

O haberi duyan Trabzonsporlular Tolga Zengin'i koruma altına aldı. Yaklaşık 16 yıl Trabzonspor'un kaptanlığını sürdüren ve gözyaşlarıyla İstanbul'a gönderilen Tolga Zengin için bu akşam saatlerinde bomba gibi bir idda gündeme düştü. Çıkan haber de tarafta

Tolga Zengin'i bu sözlerle korudular

O haberi duyan Trabzonsporlular Tolga Zengin'i koruma altına aldı. Yaklaşık 16 yıl Trabzonspor'un kaptanlığını sürdüren ve gözyaşlarıyla İstanbul'a gönderilen Tolga Zengin için bu akşam saatlerinde bomba gibi bir idda gündeme düştü. Çıkan haber de taraftarı kızdıran ise "Tolga'daki form düşüklüğünü araştıran Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun son dönemde gece hayatına daldığını tespit etti. Araştırmayı derinleştiren yöneticiler Tolga Zengin'in evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaştığını öğrendi. Tolga'nın 2008 yılında dünyaevine girdiği Ece Saraç'tan boşanmaya hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Yıldız futbolcunun eşiyle evlerini ayırdığı sızan bilgiler arasında. Beşiktaşlı yöneticilerin bu futbolcunun gece hayatına çeki-düzen vermesiyle ilgili önümüzdeki günlerde uyarılarda bulunacağı belirtildi" gibi ifadeler oldu.

Sadece Trabzonspor için değil Türk futbolu için önemli isimlerinden birisi olan Tolga, şehirde düzgün aile hayatı ile de örnek bir ağabeydi. Trabzonlular onu çok iyi tanıyor ve biliyordu. İstanbul'a gittikten sonra yaşam tarzının değişeb,leceğini bile aklına getirmeyen takipçilerimiz "istanbul medyası Tolga'yı yemeye çalışıyor" şeklinde yorumlar yaptılar. 

İşte takipçilerimizden habere gelen yorumların bazıları şunlar;

viii.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor