Tolga Zengin'e Büyük Şok!

Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;   - Tolga çok iyi bir kaleci. Kalecilik futboldaki en zor mevkii. Hataya çok müsait bir mevkii. Tolga iyi bir kaleci ama hata yaptı. Taraftarımız da reaksiyon gösterdi. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Artı

Tolga Zengin'e Büyük Şok!
Orman'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle;
 
- Tolga çok iyi bir kaleci. Kalecilik futboldaki en zor mevkii. Hataya çok müsait bir mevkii. Tolga iyi bir kaleci ama hata yaptı. Taraftarımız da reaksiyon gösterdi. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Artık iki maçımız kaldı. İki maçımızda kim oynayacak bilmiyorum ama devre arasında kaleci takviyesi yapacağız.
 
- Scout ekibimiz de çalışıyor, ben de çalışıyorum. Finale gelmeye çalışıyoruz. 2 Ocak'a yetişecek.
 
- Statla alakalı büyük dezavantajlarımız var. 2 yıl derbi kazanamamız hakkında dışarıdan atıp tutuyor herkes... 3 sene tüm maçları deplasmanlarda oynasınlar da görelim. Bir Galatasaray takımı Olimpiyat'ta oynadı ne hale geldi.
 
- Geçen sene Ankara'ya gidiyorduk, zor günler geçirdik. Zor günleri stadımız bittiğinde unutmayacağız. Bize destek olan kulüpler gibi destek olmayanları da unutmayacağız.  "Burası bir stat gibi değil, bir saray gibi yapılıyor. Kullanılan malzemeler çok pahalı ve kaliteli. Biz bu stada aşığız.
 
- Şenol hoca son derece düzgün bir futbol adamı. Küçük yaştan beri tanıdığımız biri. Beşiktaş camiası Şenol hocadan memnun. Bizde memnunuz. Kupa almış değilim, şampiyon olmuş değiliz. Önümüzde çok iş var, çok çalışmamız gerekiyor. Hedefimiz beklentimiz şampiyonluk.
 
- Bir an evvel bitirmemiz lazım stadı. Ben de çok yoruldum artık. Haftanın hemen hemen her günü buradayım. Beşiktaş'ı burada izlemek, keyifli maçlar izlemek istiyoruz. Galatasaray ile derbi oynuyoruz, gelen kişi sayısına bakın. Gelenler oluyor ama yeterli değil tabi.
 
- Beşiktaş özel bir ailedir. Aile ortamı çok kulüpte yoktur. Bizim oyuncularımız seçilmiş kişiler ve özel oyunculardır. Gomez çok iyi bir çocuk, Beşiktaş'ın çimentosu. Quaresma ilk geldiği gibi değil, Beşiktaş'ın büyüklüğünü anladı
 
- Bugün bile bir oyuncumuza teklif geldi. Detay söylemem ancak sezon sonuna kadar oyuncu satma niyetimiz yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler