Tolga Zengin Trabzon'u unutmadı!

Sezon başında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan kaptan Tolga Zengin, Apollon Limassol karşısında alınan galibiyet sonrası kaptan Onur Recep Kıvrak’ı arayarak tebrik etti.Sezon başında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan kaptan Tolga Zengin, Ap

Tolga Zengin Trabzon'u unutmadı!

Sezon başında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan kaptan Tolga Zengin, Apollon Limassol karşısında alınan galibiyet sonrası kaptan Onur Recep Kıvrak’ı arayarak tebrik etti.

Sezon başında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan kaptan Tolga Zengin, Apollon Limassol karşısında alınan galibiyet sonrası kaptan Onur Recep Kıvrak’ı arayarak tebrik etti. Tolga Zengin’in Onur’a, “Performansınızdan gurur duyduk. İnşallah bundan sonra da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edersiniz” dediği öğrenildi. Tolga Zengin, Trabzonspor’dan ayrılırken yerine Onur’un kaptan olmasını önermiş ve bu önerisi de kabul görmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler