Tolga Zengin o haberi yalanladı

Tolga Zengin'den o habere yalanlama geldi.Kartalhaber.com haber sitesinde yayınlanan habere göre Tolga Zengin form düşüklüğü yaşıyor. Bu iddia doğrultusunda Tolga'daki form düşüklüğünü araştıran Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun son dönemde gece h

Tolga Zengin o haberi yalanladı

Tolga Zengin'den o habere yalanlama geldi.

Kartalhaber.com haber sitesinde yayınlanan habere göre Tolga Zengin form düşüklüğü yaşıyor. Bu iddia doğrultusunda Tolga'daki form düşüklüğünü araştıran Beşiktaşlı yöneticiler yıldız futbolcunun son dönemde gece hayatına daldığını tespit ettiğini yazan site. Araştırmanın derinleştirildiğini ve yöneticiler Tolga Zengin'in evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaştığını öğrendi. Tolga'nın 2008 yılında dünyaevine girdiği Ece Saraç'tan boşanmaya hazırlandığı bilgisine ulaşıldı. Yıldız futbolcunun eşiyle evlerini ayırdığı sızan bilgiler arasında. Beşiktaşlı yöneticilerin bu futbolcunun gece hayatına çeki-düzen vermesiyle ilgili önümüzdeki günlerde uyarılarda bulunacağı belirtildi.

Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin, Trabzon camiasında düzgün hayatı ile örnek olan bir isimdi. Düzenli bir aile hayatının olduğu bilinen Zengin, İstanbul'a gitti gece hayatına karıştı ve bu yüzden boşanıyor diyenlere isyan etti. 

Başarılı kaleci Zengin, "Gece hayatı var diye haberler yapılıyor kesinlikle yalan. Ece ile anlaşamadığımız için 2 medeni bir insan gibi konuştuk, anlaştık ve ayrılma kararı aldık. Olay bu kadar basit altından başka bir sebep aranmaya gerek yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor