Tolga Zengin kadrodan çıkarıldı!

Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı EURO 2012 grup eleme maçları için İstanbul’da kampa giren A Milli Takım’da Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.Eskişehirspor-Trabzonspor maçının ardından Milli Takım ve Trabzonspor sağlık heyetleri

Tolga Zengin kadrodan çıkarıldı!

Almanya ve Azerbaycan ile oynayacağı EURO 2012 grup eleme maçları için İstanbul’da kampa giren A Milli Takım’da Tolga Zengin sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.

Eskişehirspor-Trabzonspor maçının ardından Milli Takım ve Trabzonspor sağlık heyetlerinin yaptığı görüşme sonrasında, Tolga'nın sol dizindeki sakatlığının karşılaşmalarda yer almasına izin vermeyecek düzeyde olduğu anlaşıldı.

Bu gelişme üzerine, A Milli Takım teknik heyeti oyuncunun aday kadrodan çıkarılmasına karar verdi.  Tolga'nın durumu Trabzon'da yapılacak ileri tetkiklerden sonra netlik kazanacak.  

Tolga Zengin'in yerine aday kadroya Mersin İdman Yurdu kalecisi Hakan Arıkan davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor