Tolga Zengin" 3 yıl önce Şampiyon olduk"

 Trabzonspor’un eski takım kaptanı Tolga Zengin’den 2010-2011sezonuna vurgu. Takımının Gaziantep ile oynadığı maç sonrası konuşan Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda şampiyon olduğunu bir kez daha vurguladı. 3 SENE ÖNCE ŞAMPİYON

Tolga Zengin" 3 yıl önce Şampiyon olduk"

 Trabzonspor’un eski takım kaptanı Tolga Zengin’den 2010-2011sezonuna vurgu. Takımının Gaziantep ile oynadığı maç sonrası konuşan Beşiktaş’ın kalecisi Tolga Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda şampiyon olduğunu bir kez daha vurguladı.

 3 SENE ÖNCE ŞAMPİYON OLDUK

Tolga maçtan sonra 2010-2011 futbol sezonunda Trabzonspor’un  Eskişehir deplasmanında oynadığı ve Burhan Eşer’in darbesiyle  burnunun kırıldığı  maçı kast ederek” ''Takımın bana ihtiyacı olduğu her zaman oynarım. Bunu hep söyledim. Üç sene önce şampiyon olduğumuz sezon burnum kırılmıştı. Şenol Güneş'e baktım düşünceliydi oynamak istediğimi söylemiştim.

HER TAKIM GERİ ÇEKİLİR

''Öndeyken her takım geri çekilir geri çekilmeyen takım yoktur hele ki son beş dakika kalmışken. Önemli bir üç puan aldık. Şimdi Kasımpaşa maçına odaklanmalıyız bu maç burda kaldı. Ağrılarım oldu olmasına ama ben Kasımpaşa maçına daha büyük ağrılarla çıkmıştım!'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler