Tolga yüreklere su serpti

Hollanda kampında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren kaleci Tolga Zengin, bordo - mavili taraftarların yüreğine su serpti.Tolga, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, "Hafi

Tolga yüreklere su serpti

Hollanda kampında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler geçiren kaleci Tolga Zengin, bordo - mavili taraftarların yüreğine su serpti.

Tolga, Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hazır hale geleceğini belirterek, "Hafif ağrılarım var ama bu ağrılarım olsa dahi Benfica maçında oynamak isterim. Tabi ki buna teknik heyetimiz karar verecek ama ben kendimi hazır hissediyorum. Hocamız en ufak sakatlıkta dahi hiçbir futbolcusunu riske etmiyor. O yüzden hazırlık maçlarında oynamadım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor