Tolga: Tur şansımız var

Tranzonspor kalecisi Tolga Zengin, PSV yenilgisini ve tur şanslarını değerlendirdi.Tolga, "Çok iyi başladık, birkaç pozisyon bulduk olmadı. Tecrübe faktörü önemli, buldukları iki pozisyonda iki basit gol yedik. 1 gol bulduk sonra onların da bizim de pozis

Tolga: Tur şansımız var

Tranzonspor kalecisi Tolga Zengin, PSV yenilgisini ve tur şanslarını değerlendirdi.

Tolga, "Çok iyi başladık, birkaç pozisyon bulduk olmadı. Tecrübe faktörü önemli, buldukları iki pozisyonda iki basit gol yedik. 1 gol bulduk sonra onların da bizim de pozisyonlarımız vardı. Daha kötü de olabilirdi."

"Zokara'nın tecrübesi önemli ama Aykut da iyi mücadele etti. Neticesinde takım oyunu, giren çıkan önemli değil. Önemli olan mücadele etmek."

"Taraftarlar soğuk havada bizi yalnız bırakmadılar Hepsine teşekkür ediyoruz. Inter, Lille maçındaki gibi mücadele edebilseydik daha güzel bir sonuç alabilirdik."

"Her maça galibiyet için çıkıyoruz, tur şansımız var. Tur şansını kovalayacağız"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler