Tolga tüm maçlarda oynadı!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, bu sezon bordo mavili takımın ligde oynadığı maçların tamamında kalesini korudu.Süper Lig'de ilk yarıyı 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan Trabzonspor, oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5

Tolga tüm maçlarda oynadı!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, bu sezon bordo mavili takımın ligde oynadığı maçların tamamında kalesini korudu.

Süper Lig'de ilk yarıyı 24 puanla sekizinci sırada tamamlayan Trabzonspor, oynadığı 17 maçta 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti, attığı 24 gole karşılık kalesinde 21 gol gördü.

Bordo mavili takımda ligin ilk devresinde en çok sahada kalan oyuncu tüm maçlarda forma giyen kaptan Tolga Zengin oldu. Toplam 1530 dakika forma giyen Tolga'yı 1457 dakikayla Serkan, 1440 dakikayla Giray, 1300 dakikayla Colman, 1254 dakikayla Burak, 1165 dakikayla Celustka, 1164 dakikayla Zokora, 1084 dakikayla Halil ve 1052 dakikayla Adrian takip etti.

Bordo mavili takımda ligin ilk yarısında en çok kart gören isim 2 kırmızı kart ve 2 sarı kartla Zokora oldu. Zokora'yı 4'er sarı kartla Mustafa, Colman ve Burak Yılmaz takip etti. İlk yarının en golcü ismi ise oynadığı 14 maçta 16 kez fileleri sarsan Burak oldu. Burak'ı 2 golle Halil ve 1'er golle Celustka, Pawel Brozek, Henrique, Volkan ve Colman takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor