Tolga: Trabzonspor Zoru Sever

 Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, İnter karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Trabzonspor zoru sever. Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, İnter karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Trabzo

Tolga: Trabzonspor Zoru Sever

 Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, İnter karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Trabzonspor zoru sever.

Trabzonspor'un tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, İnter karşısında tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek, "Trabzonspor zoru sever. Inter maçı da zor geçecek ama istediğimizi almalıyız" dedi.

Trabzonspor'da bu sezonki performansı ile parmak ısırtan tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, teknik direktör Şenol Güneş'in göreve gelmesi ve kaptanlık pazubandının kendisine verilmesinin ardından adeta yeniden hayat buldu. Sadece futbola odaklanan ve takımın başarısı için elinden geleni yapmaya çalışan tecrübeli file bekçisi, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacaklarına inanıyor. Tolga, bu nedenle salı günü Inter ile oynayacakları maçın çok kritik olduğunu belirterek, "Trabzonspor zoru sever. Inter maçı da zor geçecek ama istediğimizi almalıyız" dedi.

"CAMİANIN DESTEĞİ ARKAMIZDA"

Tolga, Inter maçı öncesi tüm camianın desteğini arkalarında hissettiklerini ifade ederek, "Trabzon uzun zamandır böyle bir başarının hasretini çekiyordu. Dolayısıyla böyle bir ortamda tüm camianın desteğini arkamızda hissediyoruz. Onlara salı günü çok önemli bir mutluluk yaşatmak istiyoruz ve umarız bunda başarılı oluruz. Taraftarlarımız her zaman yanımızda. Bu maçta bizi yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Tüm Türkiye'ye çok iyi bir hafta yaşatacağız. Inter'i deplasmanda yendik kendi evimizde de yenebiliriz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor