Tolga: Sıra Galatasaray'da

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, "Beşiktaş'ı yenerek hem bu sezonki ilk derbimizi kazandık hem de ilk maçın rövanşını aldık. Şimdi sırada Galatasaray var" dedi.Bordo-Mavili takımda Beşiktaş karşısında alınan galibiyetten sonra bayram hav

Tolga: Sıra Galatasaray'da

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin, "Beşiktaş'ı yenerek hem bu sezonki ilk derbimizi kazandık hem de ilk maçın rövanşını aldık. Şimdi sırada Galatasaray var" dedi.

Bordo-Mavili takımda Beşiktaş karşısında alınan galibiyetten sonra bayram havası yaşanıyor.

 

2-1’lik skora rağmen birçok gol pozisyonunu değerlendiremeyen Trabzonspor’da deneyimli kaleci Tolga Zengin, tarihi farkı kaçırdıklarına inanıyor.

Kaptan Tolga, Siyah-Beyazlı takıma karşı İstanbul’da çok değerli bir galibiyet aldıklarını belirterek “Ligde arka arkaya gelen kötü sonuçlar vardı.

Takım olarak Beşiktaş maçının bizim için fırsat olduğunu düşünüyorduk. Hem kötü gidişe dur diyecektik hem de Play-Off için avantaj kazanacaktık.

 

Nitekim de öyle oldu. Yüksek motivasyonla çıktığımız 90 dakikada rakibimizi adeta sahadan sildik ve haklı bir galibiyet aldık” diye konuştu.

‘ARTIK HER MAÇ FİNAL’
Maçtan birkaç gün önce yaptığı açıklamada kalecilerin zorlu karşılaşmaya damga vuracağını ifade ettiğini hatırlatan Tolga Zengin, “Bu düşüncem de haklı çıktım.

Cenk birçok pozisyonda kalesinde devleşerek farkın artmasını önledi, ben de bir pozisyonda kritik bir kurtarış yaptım” dedi.

 

Bundan sonra ligde kalan maçların kendileri adına final niteliği taşıdığını da söyleyen Tolga “Beşiktaş’ı yenerek hem bu sezonki ilk derbimizi kazandık hem de ilk maçın rövanşını aldık.

 

Şimdi sırada Galatasaray var. Bu hafta Sivas’tan sonra onlarla oynayacağız ve bu kez İstanbul’da onları mağlup edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor