Tolga: Şampiyonluğu da alacağız

Inter zaferşinde kurtarışlarıyla büyük rol oynayan Tolga, maçın ardından çarpıcı konuştu; "şampiyonluğumuzu da alacağız" dedi, tarih yazma zamanının geldiğini söyledi..“Kağıt üzerinde Inter favori görünüyordu. Ancak biz de buraya tatile gelmedik. 28 sene

Tolga: Şampiyonluğu da alacağız

Inter zaferşinde kurtarışlarıyla büyük rol oynayan Tolga, maçın ardından çarpıcı konuştu; "şampiyonluğumuzu da alacağız" dedi, tarih yazma zamanının geldiğini söyledi..

“Kağıt üzerinde Inter favori görünüyordu. Ancak biz de buraya tatile gelmedik. 28 sene sonra Inter’e karşı oynadık, Şampiyonlar Ligi’ne gittik, inşallah şampiyonluğumuzu da alacağız.

Maçta önce arkadaşlarıma da söyledim; şimdi yine bir tarih yazma zamanı.. Bu galibiyet de çok güzel oldu. Bizi destekleyenlere, taraftarımıza, camiamıza, daha doğrusu Tüm Türkiye’ye armağan olsun"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor