Tolga ne zaman kampa katılacak

İlk yarım saati basına açık yapılan çalışmaya, Milli Takım kampına çağrılan tüm futbolcular katılırken, son anda kadroya dahil edilen Tolga Zengin'in ise Trabzon'da kampa katılacağı bildirildi. Oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından top çalışması yaptı

Tolga ne zaman kampa katılacak

İlk yarım saati basına açık yapılan çalışmaya, Milli Takım kampına çağrılan tüm futbolcular katılırken, son anda kadroya dahil edilen Tolga Zengin'in ise Trabzon'da kampa katılacağı bildirildi.

Oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından top çalışması yaptı. Öte yandan, Milli Takım'ın çalışmasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Milli Takımlardan Sorumlu yönetici Levent Kızıl da takip etti. Antrenman başlamadan önce Teknik Direktör Guus Hiddink, bir süre Mahmut Özgener ve Levent Kızıl ile ayak üst sohbet etti. İdmanı, Özgener'in oğlu Cem Özgener de babası ile birlikte takip etti. Bu arada, Güney Koreli gazeteciler de idmanı izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler