Tolga mı Lionel Messi?

Kaleyi aldığından bu yana ayakta alkışlanacak işler yapan deneyimli file bekçisi, herkesi kendine hayran bırakıyor. Avrupalı gazetelerin 'en başarılı oyuncu' anketlerinde Trabzon'un yıldızı zirvedeTrabzonspor'da Onur Kıvrak'ın sakatlığı, herkesi o günlerd

Tolga mı Lionel Messi?

Kaleyi aldığından bu yana ayakta alkışlanacak işler yapan deneyimli file bekçisi, herkesi kendine hayran bırakıyor. Avrupalı gazetelerin 'en başarılı oyuncu' anketlerinde Trabzon'un yıldızı zirvede

Trabzonspor'da Onur Kıvrak'ın sakatlığı, herkesi o günlerde endişelendirmiş, Tolga Zengin cephesindeki beklentileri artırmıştı. Ancak deneyimli file bekçisi o günlerden sonra öyle işler çıkarmaya başladı ve bu performansını sürdürdü ki, soru işaretleri bir anda dağıldı.

Sezona da çok iyi giren ve Benfica maçları, ardından da Bilbao deplasmanında takımını farktan kurtaran Tolga Zengin, Inter önünde de tek kelimeyle muhteşemdi. Bu durum deneyimli eldiveni Avrupa'da da vitrine çıkardı.

Yabancı gazeteler Tolga Zengin'i gecenin en başarılı isimleri arasında gösterdi. Hatta İtalyan La Gazetta dello Sport ve İspanyol Marca gazetelerinin anketinde Trabzonspor'un 1 numarası zirve yarışına girdi. Messi, Ribery, Pato gibi oyuncularla 'Şampiyonlar Ligi'nin en iyisi' olma adına yarışan Tolga Zengin, oylamada ilk 5'in içinde. Ayrıca bu oylamalara alınan tek kalecinin de Tolga Zengin olduğunu hatırlatmakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler